Dano Kapitán skladbou Duša odhalil najintímnejší príbeh z nového EP

NETKY.SK • 28 Október 2021, 16:00 • 2 min
Dano Kapitán skladbou Duša odhalil najintímnejší príbeh z nového EP

Najintímnejšia skladba z nového EP sa konečne dočkala svojho vizuálu. Po dvoch na seba nadväzujúcich skladbách nastal príbehový zvrat až v aktuálnej novinke Duša, ktorá odhaľuje Danov najsilnejší osobný príbeh.

slovakia

left justify in out

Skladby z nového EP sa z týždňa na týždeň odhaľujú a usporadúvajú do jedného celistvého  príbehu. Po dvoch vizuáloch, ktoré ma na svedomí režisér Martin Miko z Illuminate Production prichádza klipový zvrat. V prvých dvoch sme umelca videli najmä s kamošmi si užívať naplno deň, no v novinke  Duša sa nám Dano osobnejšie otvoril nielen v klipe, ale aj v emotívnom texte.

 

 

Samotná skladba však pretína aj iný osobný zlom v umelcovom živote. Náhody síce vraj neexistujú, no na release samotnej skladby vyšiel len týždeň pred dušičkami, čo počuť aj v samotnom hudobnom sounde od dvorného producenta EP RN´D Hoodiniho. Skladba totiž obsahuje gitarové pasáže, ktoré vznikli na originálnom nástroji od Danovho zosnulého otca, známeho umelca, a má vyše 30 rokov. „Skladba Duša je úplne iná ako predošlé skladby z EP, dej už má svoju zápletku a začínajú sa vynárať otázky, ako to celé vlastne skončí. Sme na Dana v Zrazoo Records nesmierne hrdí, že svoje emócie vedel pretaviť do skladby tým najumeleckejším spôsobom“, hovorí Dalibor Frankovič, riaditeľ Zrazoo Records. Danovi ostávajú z EP už len posledné dve skladby, ktoré uzatvoria príbeh, no vypočuť sa už dajú na digitálnych platformách alebo na špeciálnom nosiči od Ruka Hore.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona