Nekompromisný verdikt súdu pre štvornásobného vraha

NETKY.SK • 29 December 2021, 07:10 • 2 min
Nekompromisný verdikt súdu pre štvornásobného vraha

WASHINGTON – V americkom štáte Severná Dakota odsúdili v utorok na doživotie muža usvedčeného z brutálnej vraždy štyroch ľudí. Informovala o tom tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Sudca David Reich vymeral 47-ročnému Chadovi Isaakovi štyri doživotné tresty bez možnosti podmienečného prepustenia za štvornásobnú vraždu, ktorá bola podľa polície jedným z najhorších zločinov v dejinách Severnej Dakoty.

 

img

 

Porota v auguste usvedčila Isaaka z vraždy 52-ročného spolumajiteľa firmy RJR Maintenance Roberta Faklera, zamestnancov Adama Fuehrera (42) a Billa Cobba (50), ako aj jeho manželky Lois Cobbovej (45). Páchateľ obete zastrelil a dobodal 1. apríla 2019 v meste Mandan pri rieke Missouri. Obete boli podľa vyšetrovateľov bodnuté dovedna viac než 100-krát. „Úprimne vám môžem povedať, že nie som vrah, a to je všetko, čo k tomu môžem povedať,“ dodal Isaak tesne pred tým, ako sudca vyniesol rozsudok.

 

 

Možno vás zaujme: Julian Assange utrpel vo väzení mŕtvicu

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona