Karpina predstaví na podujatí Adrenalínové nebo najväčšie hity

NETKY.SK • 6 Jún 2016, 09:46 • 2 min
Karpina predstaví na podujatí Adrenalínové nebo najväčšie hity

BRATISLAVA - Slovenská kapela Karpina predstaví na bratislavskom podujatí Adrenalínové nebo najväčšie hity. V sobotu 18. júna zaznejú na Kuchajde skladby ako Prievidza či Nekromanca.

slovakia

left justify in out

"Zahráme náš štandardný program s najväčšími hitmi ako Nekromanca, Prievidza či Paľo László. Ponuku hrať na tomto unikátnom podujatí sme prijali veľmi radi. Sami síce adrenalínové športy nepestujeme, ale, samozrejme, máme voči tomu rešpekt. Je do obdivuhodné a ja osobne sa rád pozerám na ľudí, ktorí ich robia. Avšak účastníkom žiadnej z disciplín, ktoré budú na Kuchajde predvádzané, by som naozaj nechcel byť," uviedol s úsmevom spevák skupiny Peter Deák.


Formácia sa teší aj na domáce publikum. "Sme Bratislavčania, to znamená, že vzťah k mestu aj ku Kuchajde máme veľmi pozitívny. Milujeme tiež hranie pod holým nebom. Vždy na konci zimy sa tešíme na letné open air podujatia a naopak, na konci leta sa zas tešíme na koncertovanie v kluboch. My jednoducho radi hráme a je nám jedno kde. Samozrejme, kontakt s publikom je pre nás veľmi dôležitý, to je dôvod, prečo to robíme. Je naozaj príjemné, ak naše pesničky spievajú fanúšikovia spolu s nami a keď dohráme, kričia názvy ďalších skladieb. To človeka napĺňa, keď robí hudbu. Priama odozva nás ženie ďalej, aby sme robili nové pesničky a texty, vymýšľali novú šou," dodal Deák, ktorý s kapelou pracuje na nových skladbách. "Karpina bude mať pracovné leto. Takmer každý týždeň budeme hrať na nejakom festivale. Veľmi sa na to tešíme. K tomu pripravujeme nové skladby, ktoré chceme predstaviť na jeseň," prezradil.


Návštevníci a návštevníčky podujatia Adrenalínové nebo, ktoré sa bude konať od 16. do 18. júna, sa môžu tešiť aj na ruského kozmonauta Alexeja Archipoviča Leonova, či skupiny Nocadeň a Isobutane.


Karpina vznikla v roku 1989 z bývalých členov formácií Zóna A a Mladé rozlety. Zoskupenie funguje v zložení Peter Deák (spev), Peter Guláš (basgitara, vokály), Tomáš "Tomax" Gábriš (gitara, vokály), Martin "Big Boy" Struhár (gitara, vokály), Viliam Štrba (gitara, vokály) a Viktor Gieci (bicie). Na konte má albumy Prievidza (2006) či 3PTYCH.SK (2009).
Informácie pochádzajú od Nory Krchňákovej z agentúry Propaganda House a z archívu agentúry SITA.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies