Karhan v pondelok viedol tréning Trnavy, definitíva v utorok

NETKY.SK • 7 November 2016, 15:24 • 2 min
Karhan v pondelok viedol tréning Trnavy, definitíva v utorok

TRNAVA - O budúcnosti Miroslava Karhana vo funkcii trénera futbalistov Spartaka Trnava sa stále nerozhodlo. Po nedeľňajšej vysokej prehre 0:7 na ihrisku MŠK Žilina ponúkol svoju abdikáciu, no v pondelok ešte viedol predpoludňajśí tréning mužstva. Definitívny verdikt by mal padnúť na utorňajšom zasadnutí predstaventsv klubu, informoval portál trnavskyhlas.sk.

slovakia

left justify in out

V pondelok pred obedom absolvovali futbalisti Spartaka pod vedením Karhana a jeho asistentov tréningovú jednotku regeneračného charakteru za zatvorenými dverami v City Arene - Štadióne Antona Malatinského. Či vedenie klubu demisiu trénerov prijme, zatiaľ nie je jasné. "Dnes sa uskutočnilo krátke sedenie trénerov a vedenia klubu. V utorok má zasadnúť predstavenstvo klubu a situáciu uzatvoriť," povedal pre trnavskyhlas.sk PR manažér Spartaka Marek Ondrejka.

 

Karhan viedol mužstvo, v ktorom ako hráč vstúpil do veľkého futbalu, od apríla tohto roka. Na poste hlavného kouča Spartaka vystriedal Ivana Hucka a dokončil predošlý ročník najvyššej slovenskej súťaže. "Bílí andeli" pod jeho vedením získali v pätnástich kolách tejto sezóny 20 bodov a pred reprezentačnou prestávkou im patrí 8. priečka v tabuľke.

 

Prehra so Žilinou bola pre Trnavu prvá na ihriskách súperov v tejto sezóne, jej výška a najmä výkon poznačený hrubými individuálnymi chybami hráčov však prinútili Karhana k ráznemu rozhodnutiu vzdať sa trénerského kormidla. Svoje stanovisko oznámil majiteľom klubu. Trnavčania sa o dva týždne predstavia v Prešove proti nováčikovi najvyššej súťaže Tatranu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies