Kapitán Tampa Bay Lightning už nie je na COVID-19 listine, je však otázne kedy sa vráti na ľad

NETKY.SK • 15 Február 2021, 13:17 • 2 min
Kapitán Tampa Bay Lightning už nie je na COVID-19 listine, je však otázne kedy sa vráti na ľad

TAMPA - Kapitán obhajcu Stanleyho pohára v zámorskej hokejovej NHL tímu Tampa Bay Lightning už nie je na tzv. COVID-19 listine. Vedenie "bleskov" z uvedeného zoznamu stiahlo Stevena Stamkosa v nedeľu. Informuje o tom oficiálny web NHL.

slovakia

left justify in out

Stamkos vynechal aj sobotňajší víťazný duel Lightning nad Floridou Panthers 6:1. U elitného útočníka sa nepotvrdila nákaza koronavírusom. Ešte v piatok na twitteri napísal: "Ďakujem každému za podporu. V tomto prípade ide pravdepodobne o falošnú pozitivitu. Na ľad sa vrátim o niekoľko dní, dovtedy budem dodržiavať príslušný protokol."

Spoluhráč slovenského obrancu Erika Černáka nenastúpil proti Floride ani vo štvrtok, dôvodom však boli problémy v dolnej časti tela. Zranil sa pravdepodobne v utorok v závere súboja proti Nashvillu, keďže na ľade sa neobjavil v jeho záverečnej päťminútovke. Ak bude v poriadku, môže opäť proti Panthers hrať už dnes večer.

 


Steven Stamkos je v tejto sezóne druhý v klubovej produktivite, v 11 dueloch nazbieral 14 bodov za 7 gólov a rovnaký počet asistencií. O dva body viac má jeho spoluhráč z formácie Brayden Point, ktorý k šiestim gólom pridal zatiaľ 10 asistencií.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies