Kamarátka Borisa Kollára Miroslava Fabušová šoférovala na mol opitá. Skončila v CPZ

NETKY.SK • 22 Február 2021, 17:36 • 2 min
Kamarátka Borisa Kollára Miroslava Fabušová šoférovala na mol opitá. Skončila v CPZ

BRATISLAVA – Bývalá miska Miroslava Fabušová sa nachádza v cele policajného zaistenia v budove policajného prezídia v Bratislave. Za mrežami skončila po tom, čo ju policajti zadržali v obci Rovinka, ako šoféruje pod vplyvom alkoholu.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom TV JOJ. Miroslave Fabušovej namerali pri dychovej skúške 1,33 promile alkoholu v krvi. Ide tak o tú istú dámu, ktorá sa viezla počas zákazu vychádzania v októbri s predsedom NR SR Borisom Kollárom vo vládnej limuzíne, keď v Podunajských Biskupiciach havarovali.

 

img

 

Polícia Fabušovú skontrolovala neďaleko Bratislavy, v obci Rovinka. Keďže nebola spôsobilá viesť motorové vozidlo, skončila v rukách polície. Tá následne potvrdila, že bývalá miska šoférovala pod vplyvom alkoholu.

 

Prečítajte si tiež: Boris Kollár podstúpi po dopravnej nehode operáciu. Bývalá Miss Universe tají, čo robila s predsedom parlamentu vo vládnej limuzíne

 

​"Vo Vami uvedenom prípade bola včera krátko pred 16.25h zastavená hliadkou PZ vodička vozidla zn. Mercedes na Hlavnej ulici v obci Rovinka. Vodička bola podrobená vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, ktorou jej bola nameraná hodnota 0,64 mg/l alkoholu v dychu – čo predstavuje 1,33 promile,"  povedal pre TV JOJ hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff. 

 

img

 

"Policajti ženu obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajné oddelenie. po vykonaní potrebných úkonov bola žena umiestnená v cele policajného zaistenia. 38-ročná Miroslava F. čelí obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, ktoré jej vzniesol poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Senci. Vec sa realizuje v tzv. „super rýchlom“ konaní," doplnil policajný hovorca Michal Szeiff.

 

Mohlo by vás zaujímať: Zdravotný stav predsedu parlamentu Borisa Kollára je naďalej veľmi vážny, po dopravnej nehode ho čakajú týždne rekonvalescencie

 

Ako doplnil prokurátor Matej Izakovič, voči Fabušovej bolo v nedeľu (21. februára) vznesené obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Dodal, že jej prípad sa bude prejednávať v tzv. superrýchlom konaní.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies