Kapitán Chára: Takýchto chýb sa musíme vyvarovať

NETKY.SK • 13 Február 2014, 18:27 • 2 min
Kapitán Chára: Takýchto chýb sa musíme vyvarovať

SOČI - Zdeno Chára: "Musíme si dávať pozor na zaváhania v defenzíve".

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Kapitán slovenskej hokejovej reprezentácie na XXII. zimných olympijských hrách v Soči Zdeno Chára po krutej štvrtkovej prehre s výberom USA (1:7) vyzdvihol dobrý výkon slovenského tímu v prvej aj tretej tretine, kritika však smerovala k zbabranej druhej časti. "Do turnaja sme nevstúpili dobre, no v ďalších dueloch by sme mohli hrať ako v prvej či tretej časti. Nesmieme si dovoliť taký kolaps, aký sme predviedli v druhej dvadsaťminútovke. V našom obrannom pásme sme stratili prehľad o hráčoch súpera, ktorí nám potom dávali veľmi ľahko lacné góly. Takýchto chýb sa musíme vyvarovať," poznamenal 36-ročný obranca Zdeno Chára.

 

Po súboji s Američanmi by skúsený zadák najradšej na tento duel zabudol a sústredil sa na sobotňajšie stretnutie proti Slovinsku. "Musíme si však jednoznačne dávať pozor na podobné zaváhania v defenzíve," doplnil rešpektovaný hokejista. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies