Kapele Beach Slang vykradli dodávku

NETKY.SK • 6 November 2016, 15:03 • 2 min
Kapele Beach Slang vykradli dodávku

BRATISLAVA - Americkej punk-rockovej skupine Beach Slang vylúpili v piatok dodávku, v ktorej cestovala počas amerického miniturné k najnovšiemu albumu A Loud Bash Of Teenage Feelings (2016).

slovakia

left justify in out

Neznámy páchateľ alebo páchatelia ukradli philadelphskej formácii hudobné nástroje, vrátane troch gitár frontmana kapely Jamesa Alexa, fotoaparát, GPS navigáciu, prenosnú chladničku, okuliare či slúchadlá. V mene kapely o tom informoval v sobotu na sociálnej sieti Facebook spomínaný Alex, ktorý zároveň požiadal priaznivcov o pomoc pri hľadaní odcudzených predmetov.


Skupina Beach Slang vznikla v roku 2013 a v súčasnosti tvoria jej jadro spomínaný James Alex (spev, gitara) a Ed McNulty (basgitara). Kapelu tento rok opustili gitarista Ruben Gallego a bubeník JP Flexner, ktorý stojí za vznikom formácie. Debutovali v roku 2015 štúdiovkou The Things We Do To Find People Who Feel Like Us. Tento rok uviedli na trh spomínaný album A Loud Bash Of Teenage Feelings. Na konte majú tiež EP nahrávky Who Would Ever Want Anything So Broken? (2014), Cheap Thrills On A Dead End Street (2014) a kompiláciu Broken Thrills, ktorá vyšla vlani. Tento rok ich nominovali na Kerrang! Award v kategórii Najlepší zahraničný nováčik.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies