FOTO Tak toto colníci ešte nevideli: Muž sa pokúsil prepašovať mačiatka cez hranice absolútne bizarným spôsobom!

NETKY.SK • 18 Január 2019, 13:20 • 2 min
FOTO Tak toto colníci ešte nevideli: Muž sa pokúsil prepašovať mačiatka cez hranice absolútne bizarným spôsobom!

Tažko povedať, ako si niekto mohol myslieť, že toto je dobrý nápad...

slovakia

left justify in out

Je fascinujúce, o čo všetko sa ľudia pokúsia a myslia si, že im to len tak prejde. Každý určite vie, že prevoz  zvierat cez hranicu bez patričných povolení je ilegálny. Istý muž z Malajzie tomu však veľkú váhu neprikladal. Ba čo viac, štyri mačiatka sa pokúsil prepašovať do Singapuru vo vlastných nohaviciach!

 

Mňaukajúci rozkrok počas colnej kontroly asi nepôsobí veľmi nenápadne. Práve to totiž upútalo políciu. Čoskoro sa odhalilo, že muž v nohaviciach skrýva štyri živé mačky. Okamžite ich zabavili a odovzdali veterinárovi, ktorý testami preveril, či zvieratá nie sú nositeľmi nejakého nebezpečného vírusu. Práve kvôli tomu sa totiž zvieratá len tak prevážať cez hranice nesmú.

 

Zvieratá sú v poriadku a v dobrých rukách, no 45-ročný pašerák sa teraz bude zodpovedať pred súdom. Za tento nepochopiteľný čin mu hrozí pokuta vo výške 10-tisíc dolárov, prípadne ročné väzenie. V niektorých prípadoch sa udeľujú oba tresty súčasne.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies