Kapela Poison by rada tento rok vyrazila na turné

NETKY.SK • 10 Január 2017, 09:02 • 2 min
Kapela Poison by rada tento rok vyrazila na turné

NEW YORK - Americká rocková kapela Poison by tento rok rada vyrazila na turné. V rozhovore pre americké noviny Tampa Bay Times to uviedol líder skupiny Bret Michaels, ktorý tiež povedal, že koncertná šnúra by mohla trvať tri mesiace.

slovakia

left justify in out

"Mám to na zozname želaní. Je to takmer dohodnuté. Viem, že aj ostatní členovia chcú ísť na turné. Bude to zábava," objasnil 53-ročný spevák. Skupina zatiaľ naposledy odohrala turné v roku 2012. Na koncertnej šnúre s názvom Rock Of Ages ju vtedy sprevádzali aj Def Leppard a Lita Ford.

 

Bubeník skupiny Rikki Rockett vlani informoval, že porazil rakovinu jazyka. Muzikant podstúpil experimentálnu liečbu imunoterapiou v UC San Diego Moores Cancer Center.

 

Kapela Poison vznikla v roku 1983. Najväčšie úspechy slávila od polovice 80. rokov do polovice 90. rokov. Prvý album Look What the Cat Dragged In vyšiel v roku 1986, po ňom nasledovali Open Up and Say... Ahh! (1988), Flesh & Blood (1990), Native Tongue (1993), Crack a Smile... and More! (2000), Hollyweird (2002) a zatiaľ posledný Poison'd! (2007). Medzi známe skladby skupiny patria napríklad Talk Dirty to Me, Nothin' but a Good Time, Fallen Angel, Every Rose Has Its Thorn, Your Mama Don't Dance, Unskinny Bop či Something to Believe In. Na celom svete predali približne 50 miliónov kópií nahrávok. V kapele v súčasnosti pôsobia okrem spomínaných aj Bobby Dall a C.C. DeVille.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies