Kanyeho Westa prepustili z nemocnice

NETKY.SK • 1 December 2016, 09:19 • 2 min
Kanyeho Westa prepustili z nemocnice

LOS ANGELES - Amerického rappera a producenta Kanyeho Westa prepustili v stredu z nemocnice v Los Angeles, kde bol od 21. novembra.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročného interpreta prijali do Ronald Reagan UCLA Medical Center pre vyčerpanosť a nedostatok spánku, pričom sa tak niekoľko hodín po tom, ako zrušil zvyšné koncerty severoamerického turné s názvom Saint Pablo.
"Už je doma s Kim (manželkou Kim Kardashian, pozn. SITA) a deťmi a odpočíva. Vyzerá byť v poriadku a je šťastný, že je doma. Kimina rodina je u nich na návšteve. Kanye bude naďalej pokračovať v liečbe, aby sa naučil zvládať stres. Musí sa naučiť nájsť rovnováhu medzi prácou a rodinným životom," uviedol pre magazín People nemenovaný zdroj blízky rapperovej rodine.


Westa previezli do nemocnice po tom, ako dostala losangeleská polícia hlásenie o tom, že rapper sa správa nevyspytateľne. V tom čase sa údajne nachádzal v dome svojho osobného trénera Harleyho Pasternaka. Krátko na to prišla do nemocnice aj spomínaná Kim Kardashian, ktorá na poslednú chvíľu zrušila účasť na podujatí s názvom Angel Ball v New Yorku, kde si uctili pamiatku jej zosnulého otca Roberta Kardashiana.


Kanye Omari West odštartoval hudobnú kariéru v roku 1996, keď ako producent spolupracoval s rapperom Gravom. Známym sa však stal až v roku 2001, keď sa podieľal na albume The Blueprint rappera Jay Z. Debutovú štúdiovku The College Dropout vydal v roku 2004. Nasledovali nahrávky Late Registration (2005), Graduation (2007), 808s & Heartbreak (2008), My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010), Yeezus (2013) a The Life Of Pablo (2016). S Jay Z okrem toho nahral album Watch The Throne (2011). So všetkými štúdiovkami okrem The College Dropout dobyl americký rebríček Billboard 200. Na konte má 21 cien Grammy. S Kim Kardashian sa oženil v roku 2014, pričom majú dve deti - dcéru North a syna Sainta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies