Kandidovať za Most-Híd v komunálkach budú piati poslanci

NETKY.SK • 2 August 2014, 15:28 • 2 min
Kandidovať za Most-Híd v komunálkach budú piati poslanci

BRATISLAVA - Poslanci strany Most-Híd Gabriel Csicsai, Elemér Jakab, Árpád Érsek, Tibor Bastrnák a Péter Vörös sa budú uchádzať o dôveru občanov v jesenných komunálnych voľbách.

slovakia

left justify in out

Gabriel Csicsai zabojuje o post primátora Dunajskej Stredy, Elemér Jakab bude kandidovať na starostu Veľkých Raškoviec, túto funkciu zastáva Jakab aj v súčasnosti. Árpád Érsek pôjde do volieb v Šamoríne buď ako kandidát na poslanca miestneho zastupiteľstva, alebo na funkciu primátora, zatiaľ sa nerozhodol. Rovnako sa chce o hlasy voličov uchádzať v Komárne Tibor Bastrnák. Za poslanca miestneho zastupiteľstva v Komárne bude kandidovať poslanec Národnej rady SR Péter Vörös.

 

Predseda poslaneckého klubu László Sólymos si myslí, že ak niekto niečo robí a robí to dobre, je prirodzené, že za svoju prácu poberá odmenu. Zostáva potom na rozhodnutí konkrétneho človeka, ako zo svojim platom naloží. To sa podľa neho týka aj poslancov parlamentu, ktorí zastávajú pozície v samospráve.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies