Juventus zdolal Real 3:1, Chelsea remizovala s Dortmundom 1:1

NETKY.SK • 3 August 2023, 10:20 • 2 min
Juventus zdolal Real 3:1, Chelsea remizovala s Dortmundom 1:1

MIAMI - Americký futbalista Timothy Weah strelil svoj prvý gól v drese Juventusu Turín. Taliansky klub zdolal v noci na stredu v prípravnom stretnutí na Floride Real Madrid 3:1.

slovakia

left justify in out

Weah, ktorý prišiel do Juventusu minulý mesiac z Lille, strelil svoj gól zblízka po tom, čo si prebral prihrávku od spoluhráča z reprezentácie USA Westona McKennieho. Juventus týmto gólom poslal po 20 minútach do vedenia 2:0. Duel sledovalo 63.503 divákov. McKennie mal podiel aj na úvodnom góle, ktorý padol už v prvej minúte. Američanovu odrazenú strelu poslal do siete Moise Kean. Real znížil v 38. minúte, keď Vinicius Junior skóroval po prihrávke Toniho Kroosa. Španielsky gigant mohol aj vyrovnať, no v závere inkasoval v nadstavenom čase z kopačky Dušana Vlahoviča

Stredajší zápas bol pre Real posledným prípravným zápasom pred sezónou, v La Lige sa predstaví v prvom zápase nového ročníka 12. augusta proti Athleticu Bilbao. Juventus sa v úvode sezóny predstaví 20. augusta s Udinese.

 

Na turné v USA v noci na štvrtok nastúpili proti sebe aj londýnska Chelsea a nemecký Dortmund. Pred 48.183 divákmi na štadióne Soldier Field v Chicagu poslal Borussiu do vedenia v 80. minúte Marius Wolf, na konečných 1:1 vyrovnal v 89. minúte Mason Burstow.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR Foto: HalaMadrid.sk
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies