Matovič a Sulík robia, podľa Veroniky Remišovej, obrovskú chybu. Idú rozbiť vládu

NETKY.SK • 25 Marec 2021, 13:33 • 2 min
Matovič a Sulík robia, podľa Veroniky Remišovej, obrovskú chybu. Idú rozbiť vládu

BRATISLAVA - Strana Za ľudí považuje za mimoriadne nezodpovedné, že osobné spory lídrov hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnost Igora Matoviča, a strany Sloboda a Solidarita Richarda Sulíka, spôsobujú nefunkčnosť vládnej koalície.

slovakia

left justify in out

Podľa Veroniky Remišovej idú Matovič a Sulík spraviť obrovskú chybu svojho politického pôsobenia. Tou chybou je rozbitie aktuálnej vlády.

 

img


„Pozastavenie koaličnej zmluvy zo strany SaS nás veľmi mrzí,“ uviedla Remišová s tým, že vládna koalícia zložená zo strán OĽaNO, Sme rodina, SaS a Za ľudí, ktorá vznikla pred rokom po parlamentných voľbách, bola po 12 rokoch vlády Smeru nádejou, ktorá mala priniesť nielen návrat spravodlivosti, ale aj mnohé dôležité reformy. Remišová dodala, že strana Za ľudí urobí všetko pre to, aby sa vyriešila táto kríza, pretože alternatívou sú mesiace chaosu, predčasné voľby a odovzdanie krajiny Smeru a jeho nástupníckym organizáciám.

 

Súvisiaci článok: SaS po vypršaní ultimáta opustila vládu

SaS dnes oznámila, že pozastavuje účasť v koalícii. Účasť bude podľa jej predsedu Richarda Sulíka pozastavená dovtedy, kým predseda vlády Matovič nepodá demisiu.

 

Prečítajte si tiež: Veronika Remišová: Koaličné rokovania viaznu na možnej účasti Sulíka vo vláde



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies