Justin Bieber sa po vytriezvení ospravedlnil Billovi Clintonovi za nadávky

NETKY.SK • 12 Júl 2013, 07:33 • 2 min
Justin Bieber sa po vytriezvení ospravedlnil Billovi Clintonovi za nadávky

NEW YORK - Kanadský popový spevák Justin Bieber sa ospravedlnil bývalému americkému prezidentovi Billovi Clintonovi za to, že v istom newyorskom nočnom klube nadával na jeho osobu a vylial na jeho fotografiu čistiaci prostriedok. K incidentu údajne došlo skoršie v tomto roku, informovala v noci nadnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Clintonova kancelária uviedla, že Bieber sa telefonicky "ospravedlnil a zároveň ponúkol pomoc nadácii Clinton Foundation". Bližšie detaily však kancelária odmietla zverejniť. Na videu, ktoré sa v stredu objavilo na celebritnom webovom portáli Tmz.com, je vidno 19-ročného speváka, ako v spoločnosti svojej partie močí do umelohmotného vedra v kuchyni nočného klubu. 

 

Pred odchodom z miestnosti Bieber vylial na prítomnú Clintonovu fotografiu čistiaci prostriedok, pričom sa vulgárne vyjadril na jeho adresu. Idol tínedžerov na sociálnej sieti Twitter pre svojich vyše 41 miliónov "followerov" potom napísal, že Clintonovi ďakuje "za čas, ktorý mu venoval na vzájomný rozhovor". Svoj odkaz Bieber ukončil vetou: "Vaše slová pre mňa veľa znamenali. Ste skvelý človek."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies