Július Hudáček nebude pokračovať v Örebro HK

NETKY.SK • 14 Marec 2017, 09:14 • 2 min
Július Hudáček nebude pokračovať v Örebro HK

ŠTOKHOLM- Vedenie švédskeho hokejového klubu Örebro HK sa po neúspešnej sezóne a nepostupe do play off SHL rozhodlo ukončiť spoluprácu s päticou hráčov. Medzi nimi je aj slovenský brankár Július Hudáček, ktorý pôsobil v Örebro od sezóny 2014/15.

slovakia

left justify in out

Okrem Hudáčka už v klube nebudú pokračovať český obranca Petr Zámorský a domáca trojica Martin Johansson, Bobbo Petersson a Johan Motin. O zmenách v kádri referoval na klubovom webe športový riaditeľ HK Niklas Johansson.

 

Hudáček v aktuálnej sezóne odchytal za klub z centrálneho Švédska 41 duelov so štatistikami 91,5-percentná úspešnosť zásahov a priemer 2,73 inkasovaného gólu na zápas. Örebro, za ktoré hral aj jeho brat Libor, v základnej časti vyhralo len 18 z 52 stretnutí, v tabuľke skončilo na 12. mieste a do play off nepostúpilo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies