Juhoafrickému pretekárovi sa niekto pokúsil odrezať nohy! Bude sa zotavovať šesť mesiacov

NETKY.SK • 8 Marec 2018, 15:49 • 2 min
Juhoafrickému pretekárovi sa niekto pokúsil odrezať nohy! Bude sa zotavovať šesť mesiacov

DURBAN - Popredný juhoafrický triatlonista Mhlengi Gwala, ktorý v utorok utrpel ťažké zranenia pri útoku neznámych páchateľov a v stredu sa podrobil operácii, nepozná dôvody svojho napadnutia.

slovakia

left justify in out

Podľa lekárov si jeho zotavenie vyžiada šesť mesiacov. Športovec verí, že opäť bude môcť behať a bicyklovať. Polícia začala pátranie po páchateľoch, doposiaľ žiadnu osobu v tejto súvislosti nezadržala.

Mhlengi Gwala takmer prišiel o nohy počas prepadu. Trojica páchateľov na neho zaútočila počas utorňajšieho cyklistického tréningu a pílkou sa mu pokúsili odrezať dolné končatiny. Dvadsaťšesťročný športovec s reznými ranami skončil v nemocnici, v súčasnosti je v stabilizovanom stave a mimo ohrozenia života. "Myslel si, že ide iba o lúpež, tak im odovzdal mobilný telefón. Útočníci ho však odtiahli do kríkov a začali mu rezať do nohy. Keď však s tupou pílkou nedokázali prerezať kosť, upriamili pozornosť na druhú nohu," uviedla pre BBC polícia. Čin vyšetrujú ako pokus o vraždu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies