Juan Antonio Bayona nenakrúti pokračovanie filmu Svetová vojna Z

NETKY.SK • 12 Január 2016, 16:04 • 2 min
Juan Antonio Bayona nenakrúti pokračovanie filmu Svetová vojna Z

LOS ANGELES - Pokračovanie filmu Svetová vojna Z (2013) napokon nebude režírovať Juan Antonio Bayona. Novinku plánujú uviesť do amerických kín 9. júna 2017. Štyridsaťročný rodák z Barcelony sa však v súčasnosti venuje filmu A Monster Calls, ktorý by sa mal dostať do amerických kín 14. októbra 2016.

slovakia

left justify in out

Informáciu potvrdili zástupcovia spoločnosti Paramount Pictures. "Bayona nemôže splniť náš cieľ nakrútiť tento rok snímku World War Z 2. Je úžasným režisérom a dúfame, že s ním budeme čoskoro spolupracovať," uviedli. Tvorcovia novinky už majú v rukách scenár, na ktorom pôvodne pracoval Steven Knight a prepísal ho Dennis Kelly. V hlavnej mužskej úlohe sa opäť ukáže Brad Pitt.

 

 

Juan Antonio Bayona sa venoval réžii reklám, hudobných videoklipov a krátkych filmov. Na konte má napríklad tituly ako Sirotinec (2007) alebo Nič nás nerozdelí (2012), ktoré nominovali na Európske filmové ceny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies