Missky Jozefa Oklamčáka sú favoritkami súťaže MISS GLOBAL BEAUTY QUEEN 2016 v Kórei

NETKY.SK • 6 Október 2016, 18:11 • 2 min
Missky Jozefa Oklamčáka sú favoritkami súťaže MISS GLOBAL BEAUTY QUEEN 2016 v Kórei

SOUL - Medzinárodne uznávaný odborník ma ženskú krásu Jozef OKLAMČÁK vybral na svetovú súťaž do Kórey dve ČESKO - SLOVENSKÉ dievčatá. Katarína a Klára práve prileteli do Soulu, kde sa budú pripravovať na finále MISS GLOBAL BEAUTY QUEEN 2016.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

SLOVENSKÚ REPUBLIKU reprezentuje Katarína TALANOVÁ,  modelka a speváčka, známa aj zo speváckych súťaži  SuperStar či X- FACTOR. Katarína pochádza z Dubnice nad Váhom, okrem speváckeho talentu má ideálne miery 88 - 60 - 88 a výšku 175 cm


ČESKÚ REPUBLIKU zastupuje na svetovej súťaži krásy MISS GLOBAL BEAUTY QUEEN 2016 v Kórei modelka a výtvarníčka Klára HOFÍRKOVÁ. Klára je učastníčka MISS PRESS CZECH 2016,  pochádza z Hradca Králového, má 20 rokov a okrem peknej harmonickej postavy má aj ideálnu výšku 178 cm.

V priebehu necelého mesiaca známy krasológ, zakladateľ novodobej tradície súťaže MISS v bývalom Československu a MISS SLOVENSKO, v súčasnosti aj prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef Oklamčák delegoval do sveta už päť missiek a modeliek zo Slovenska a Česka, z toho dve do Číny a Kórey a jednu na Srí Lanku. Ako sme sa od neho dozvedeli, v najbližších dňoch plánuje poslať na svetové súťaže krásy ďalších sedem krások do Albánska, Poľska, Číny a Japonska. Na svetovú súťaž mužskej krásy MISTER takisto pošle dvoch slovenských krásavcov.

 

O súťaži pre mužov MISTER sa dozviete už v najbližších dňoch. Čítajte Netky a dozviete sa viac!

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies