Joana Jedrzejczyk má veľké plány na rok 2017: Chce napodobniť McGregora

NETKY.SK • 2 December 2016, 11:12 • 2 min
Joana Jedrzejczyk má veľké plány na rok 2017: Chce napodobniť McGregora

VARŠAVA - Zápasníčka American Top Teamu má veľké plány na rok 2017. Chcela by získať majstrovský opasok aj vo vyššej váhe.

slovakia

left justify in out

UFC odštartovalo v júni ešte jednu váhu v ženskej divízií. Zatiaľ je bez šampiónky. Prvý zápas v nej mali medzi sebou Joanne Calderwood a Valerie Letourneau. Zatiaľ sa vo váhe ďalej ani nezápasilo, UFC ju bude ale určite priebežne zapĺňať. Fanúšikovia ženských MMA zápasov sa teda majú na čo tešiť.

 

Je pochopiteľné, že sa chce vyskúšať aj vo väčšej divízií nakoľko momentálne v 115 librovej váhe porazila asi všetky vyzývateľky a to bez väčších problémov. Jediná zápasníčka ktorá dokázala potrápiť šampiónku bola brazílska Claudia Gadelha ktorá má skóre 12 výhier a 2 prehry ktoré sú práve od Jędrzejczykej. Poľská zápasníčka sa popri Rouseyovej pekne pomaly vypracovala na miláčika fanúšikov. Je zatiaľ bez prehry, je veľmi tvrdá, jednoduchá jednoducho ju fanúšikovia milujú.

 

Nedávno v rozhovore pre MMAHour povedala:

"Podľa mňa sa táto vec môže bez problémov zrealizovať v roku 2017. Mám pocit, že by som si toto zaslúžila. Vybojovala som si to, pre mediálne šialenstvo ktoré je momentálne okolo mňa by to mohlo byť zaujímavé a nehovoriac ešte o Danovi Whiteovi. Teraz som úplne kľudná, trocha si vychutnávam oddych. Mám pár vecí ktoré by som chcela vybaviť, chcela by som teraz tráviť čas hlavne s rodinou, potom si sadneme s Danom a spoločne niečo vymyslíme."

 

Joanna Jedrzejczyk je 29 ročná poľská zápasníčka momentálne trénujúca v American Top Team. Jej skóre je 13 výhier a zatiaľ je bez prehry. Väčšinu svojich zápasov vyhráva s veľkým prehľadom takže šanca na ďalší titul tam určite je.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies