Jennifer Aniston prezradila recept na krásu

NETKY.SK • 18 Jún 2016, 16:12 • 2 min
Jennifer Aniston prezradila recept na krásu

BRATISLAVA - Herečka Jennifer Aniston patrí k najpríťažlivejším kráskam Hollywoodu. Nedávno bola zvolená najkrajšou ženou na svete. Za tri roky oslávi päťdeisatku, ale určite na to nevyzerá. Nie sú v tom žiadne čary, len pevná vôľa a odhodlanie.

slovakia

left justify in out

Pravidelné cvičenie, vhodná strava, vitamíny a doplnky stravy, bez nich sa žiadna "kočka" nezaobíde. Jennifer to veľmi dobre vie a preto už niekoľko rokov dodržiava isté pravidlá.

 

Možno sa vám bude zdať jej športový program ako číre utrpenie, ale keď to tak skvelo funguje, prečo to neskúsiť. 

 

Spinjoga - 3x týždenne

"Vražedná" kombinácia 50 minút spinning jazdy a 30 minút power jogy. Tá vychádza z klasickej jogy, ale je zameraná na posilnenie svalov. Dochádza k formovaniu postavy zoštíhlením, úbytku podkožného tuku a tvarovaniu problémových partií, teda zadku, nôh a brucha. Na závernesmiete zabudnúť na desaťminútové relaxačné pretiahnutie a uvoľnenie. 

 

Silové cvičenie - 3x týždenne

Ide o pohyb so záťažou. Poslúži vám váha tela alebo činky a rôzne závažia. Drepy, zhyby, výpady, skoky do diaľky, do výšky a podobne. Makačka, ktorá zaručí veľké množstvo spálených kalórií, zrýchlenie metabolizmu aj dlho po tréningu a predĺženú dobu spaľovania tukov. 

 

Strava

Jennifer začína deň šálkou horúcej vody s citrónom. Podľa jej slov je to najlepší štart dňa. Nasleduje koktail ako raňajky. Na výrobu používa banány, čerešne, černice, kakaový prášok a čokoládové mlieko s mandľami. Keby náhodou ešte pred obedom udrel hlad, zaženie ho vajíčkom natvrdo. Ako obedové menu býva steak z tuniaka a šošovicový šalát. Popoludňajšia desiata je vo forme polievky alebo syrovej tyčinky. Ako večera sa podáva pečené kurča s cuketou. 

 

Vitamíny

Herečka s úsmevom priznala, že so sebou všade ťahá doslova vrece rôznych práškov. Tabletky na posilnenie zdravia svojich nádherných vlasov, kapsuly vitamínu C, kapsule s rybím tukom pre zásobu omega 3 mastných kyselín a ďalšie doplnky stravy. Tento arzenál užíva trikrát denne. A vraj práve jemu môže poďakovať za svoju vizáž.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies