Veronika Remišová sa dnes nechala zaočkovať proti koronavírusu. Ľudí vyzvala k rovnakému kroku

NETKY.SK • 16 Máj 2021, 15:41 • 2 min
Veronika Remišová sa dnes nechala zaočkovať proti koronavírusu. Ľudí vyzvala k rovnakému kroku

BRATISLAVA - Podpredsedníčka vlády SR a ministerka pre investície Veronika Remišová (Za ľudí) dnes (16. mája) dostala prvú dávku vakcíny proti ochoreniu COVID-19.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Vicepremiérku zaočkovali vo veľkokapacitnom centre, ktoré zriadil Bratislavský samosprávny kraj (BSK). "Celý proces od registrácie až po podanie vakcíny trval len asi desať minút," napísala vicepremiérka na sociálnej sieti Facebook. 


Tiež uviedla, že ju teší záujem ľudí o očkovanie, keďže vakcinácia je jedinou spoľahlivou cestou ako porazíme pandémiu nového koronavírusu. 

 

Dôležité však naďalej zostáva, aby využili šancu a zaočkovali sa najmä starší a chronicky chorí ľudia, pre ktorých korona predstavuje najväčšiu hrozbu.

 

"Situácia na Slovensku je dnes veľmi dobrá, ale v iných európskych krajinách aj vo svete sa korona ďalej šíri, preto je dôležité, aby bolo co najviac ľudí chránených očkovaním. Spolu to zvládneme," povzbudila verejnosť Remišová. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies