Vyzval ho pre nezhody z osobného života: Chce si len na mne spraviť meno, hlási odhodlaný Toporcer

NETKY.SK • 9 September 2023, 16:30 • 2 min
Vyzval ho pre nezhody z osobného života: Chce si len na mne spraviť meno, hlási odhodlaný Toporcer

POVAŽSKÁ BYTRICA - Čisto slovenský súboj v bantamovej váhe zaobstarajú na RFA 12 Dominik Toporcer a Adam Neupauer. Obaja bojovníci boli priateľmi, no medzičasom vzťahy medzi nimi ochladli.

slovakia

left justify in out

V Považskej Bystrici sa dnes v klietke stretnú proti sebe as pomedzi všetkých zápasov na karte sa duel Toporcer vs. Neupauer vykryštalizoval ako najvyhrotenejší. Sledovať ho môžete cez platformu PPV.

 

Chce si len urobiť meno

Na tlačovej konferencii Media Day prebehla medzi oboma bojovníkmi výmena názorov, v ktorej Toporcer obvinil svojho súpera z toho, že si ho vybral len pre to, aby si na jeho úkor zvýšil popularitu. To však Neupauer odmietol a aj toto obvinenie ho utvrdilo v tom, že šlo o osobné dôvody.

 

„Dominika som si vybral skrz to, že ho poznám osobne. Veľa ľudí ho pozná zo sociálnych sietí, takže je to dosť rozdiel. Dôvod, prečo som ho vyzval, je skôr zo súkromného života. Mal som možnosť, prečo to nevyužiť?“ povedal Neupauer. Vzápätí na to reagoval Toporcer, ktorý toto tvrdenie nevzal: „Chcel si si na mne spraviť meno, povedz to.“
 

Pre reprezentanta Pit Gymu Levoča bola Neupauerova výzva prekročenie hranice. „Kamarátov by som nevyzýval už len kvôli tomu, že mám k nim rešpekt. Mohol by som vyzvať Kika [Nguyena], ale nedovolím si to, mám k nemu rešpekt. Beriem to tak, že Adam to disrešpektoval a chce si na mne spraviť meno, ale ja mu to v sobotu pokazím,“ povedal Toporcer.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: RFA Foto: RFA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies