Je to tu: Mayweather sa vrátil k boxu, chce v júni bojovať s McGregorom

NETKY.SK • 13 Marec 2017, 13:53 • 2 min
Je to tu: Mayweather sa vrátil k boxu, chce v júni bojovať s McGregorom

LAS VEGAS – Cez víkend vyhlásil boxer Floyd Mayweather, že sa vracia naspäť k boxu, aby sa mohol v ringu stretnúť so šampiónom UFC Conorom McGregorom. Dokonca je už aj rezervovaný dátum a miesto stretnutia.

slovakia

left justify in out

Po mesiacoch špekulácií to vyzerá tak, že sa odohrá prvý miliardový zápas v histórii boxu. Napriek tomu, že neporazený šampión Floyd Mayweather hovoril, že si užíva život bez boxu, potvrdil, že je pripravený zápasiť. Zápas je označovaný ako „zápas storočia“.

 

Mayweather potvrdil návrat k boxu tento víkend v Liverpoole: „Všetci si teraz vytiahnite telefóny. Vraciam sa k boxu, aby som mohol bojovať s Conorom McGregorom. Ak to myslíš vážne, podpíš papiere a môžeme sa pobiť v júni.“

 

„On je na Béškovej strane, ja som na Áčkovej strane.Som unavený z toho, ako stále vyplakáva o peniazoch. Hovorí, že chce bojovať. Ak naozaj chce bojovať, nech podpíše zmluvu," dodal Mayweather.

 

 

Web Flo Combat vyzýva ľudí, aby si v kalendári poznačili 10.júna ako deň zápasu. Podľa webstránky je na tento deň rezervovaná T-Mobile aréna v Las Vegas, kde sa dvojica stretne proti sebe v ringu.

 

McGregor má licenciu na to, aby mohol profesionálne boxovať v štáte Kalifornia, ktorú získal v decembri. Odvtedy zdieľa videá, na ktorých trénuje iba box.

 

 

 

This is martial art.

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies