Jana Kirschner v októbri vyrazí na turné

NETKY.SK • 22 Apríl 2015, 15:19 • 2 min
Jana Kirschner v októbri vyrazí na turné

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Jana Kirschner vyrazí 8. októbra na turné Moruša Čierna.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročná interpretka o tom informovala prostredníctvom oficiálnej stránky na sociálnej sieti Facebook. Ako tiež prezradila, predaj vstupeniek na koncerty sa začne 1. mája. Ďalšie detaily o turné nezverejnila.

 

Kirschner zároveň informovala, že čoskoro vydá singel z pripravovaného albumu Moruša Remixes, na ktorom pracuje 19 remixérov zo Slovenska, Českej republiky, Ukrajiny, Srbska, Poľska a Veľkej Británie. „Čo sa týka nového albumu, to je prekvapenie. Jediné, čo môžem povedať, je, že vás nenecháme dlho čakať,“ napísala tiež speváčka na Facebooku. 

 

 

 

Jana Kirschner vydala albumy ako V cudzom meste (2000), Pelikán (2002), Veci čo sa dejú (2003), Shine (2007), Krajina Rovina (2010), Moruša: Biela (2013) alebo Moruša: Čierna (2014). Na konte má hity Modrá, Žienka domáca, Pokoj v duši či Bude mi lehká zem, na ktorom spolupracovala s Michalom Horáčkom a Petrom Hapkom. Za spomínaný počin Moruša: Čierna získala Radio_Head Award v kategórii Album roka - Cena kritikov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies