Jana Kirschner pridala do jesenného turné ďalší koncert

NETKY.SK • 4 August 2016, 11:32 • 2 min
Jana Kirschner pridala do jesenného turné ďalší koncert

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Jana Kirschner doplnila pripravované jesenné turné s podtitulom Takmer sólo o ďalší koncert v Bratislave. Ten sa uskutoční 5. októbra o 18:00 v Mestskom divadle P. O. Hviezdoslava, dve a pol hodiny pred prvým ohláseným bratislavským vystúpením, ktoré je už vypredané. Vstupenky na ostatné predstavenia sú ešte dostupné v predpredaji.

slovakia

left justify in out

Interpretka o zmene programu informovala v utorok na sociálnych sieťach. "Dostali sme veľa správ od ľudí, ktorí si nestihli kúpiť lístok na jeseň do Bratislavy. Aj my sme príjemne prekvapení, že Divadlo P. O. Hviezdoslava sa vypredalo dva mesiace pred začiatkom turné. Pridávame preto aj druhý bratislavský koncert. V ten istý deň, 5.10., na tom istom mieste v DPOH a so skorším začiatkom o 18:00. Tešíme sa," napísala.

 

Turné odštartuje 29. septembra v Trnave a odtiaľ sa rodáčka z Martina presunie do Topoľčian, Banskej Bystrice, Žiliny, Košíc a spomínanej Bratislavy. Počas koncertnej šnúry, ktorá je okrem iného aj oslavou jej dvadsaťročnej kariéry, predstaví nový komorný program. V rámci neho však odznejú aj staršie hity. Predtým sa hudobníčka ešte predstaví 13. augusta na festivale Grape v Piešťanoch.

 

Jana Kirschner vydala albumy ako V cudzom meste (2000), Pelikán (2002), Veci čo sa dejú (2003), Shine (2007), Krajina Rovina (2010), Moruša: Biela (2013), Moruša: Čierna (2014) či Moruša: Remixed (2015). Na konte má hity Modrá, Žienka domáca, Pokoj v duši či Bude mi lehká zem, na ktorom spolupracovala s Michalom Horáčkom a Petrom Hapkom. Za album Moruša: Čierna získala Radio_Head Award v kategórii Album roka - Cena kritikov.

Program turné Takmer sólo speváčky Jany Kirschner:
29. septembra - Trnava, Synagóga - Centrum súčasného umenia
30. septembra - Topoľčany, Nástupište 1-12
1. októbra - Banská Bystrica, Záhrada - Centrum nezávislej kultúry
2. októbra - Žilina, Stanica Žilina - Záriečie
3. októbra - Košice, Tabačka Kulturfabrik
5. októbra - Bratislava, 18:00, DPOH Mestské divadlo
5. októbra - Bratislava, 20:30, DPOH Mestské divadlo



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies