Jamie Oliver sa stane päťnásobným otcom: Milujem deti

NETKY.SK • 18 Marec 2016, 09:18 • 2 min
Jamie Oliver sa stane päťnásobným otcom: Milujem deti

LONDÝN - Britský šéfkuchár Jamie Oliver bude päťnásobným otcom. Štyridsaťročný rodák z Claveringu a jeho o rok staršia manželka Jools oznámili radostnú novinu na štvrtkovej londýnskej premiére snímky Orol Eddie (2016), kde budúca mamička po prvý raz ukázala tehotenské bruško.

slovakia

left justify in out

"Milujem deti. Moja rodina ma robí úprimným, mám divnú prácu, divný život, ale rodina ma drží pri zemi," uviedol Oliver pre britský denník Mirror. Taktiež priznal, že pre celú rodinu bolo tehotenstvo prekvapením.

 

Dvojica, ktorá tvorí manželský pár od roku 2000, spoločne vychováva 13-ročnú Poppy Honey Rosie, o rok mladšiu Daisy Boo Pamelu, šesťročnú Petal Blossom Rainbow a zatiaľ jediného syna, päťročného Buddyho Beara Maurica. Samotný Oliver prezradil, že by ho potešil ďalší chlapec, no dôležité je najmä to, aby bolo dieťa zdravé. Podľa jeho slov nad menom bábätka, ktoré by malo prísť na svet v auguste, ešte nepremýšľal. Rozhodnutie vraj nechá na svojej polovičke.


James Trevor "Jamie" Oliver sa preslávil ako televízny šéfkuchár. Napísal napríklad knihy Šéfkuchár bez čapice, Návrat šéfkuchára bez čapice, Jamie´s Kitchen, Šéfkuchár bez čapice - dni plné chutí, Jamie´s Dinners, Jamie's America či Everyday Super Food a vydal niekoľko DVD o varení. Angažuje sa tiež v kampani proti nezdravým jedlám, ktoré sú súčasťou jedálnych lístkov štátnych školských jedální vo Veľkej Británii.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies