James Rodríguez chce zostať v Reale Madrid

NETKY.SK • 23 Júl 2016, 15:32 • 2 min
James Rodríguez chce zostať v Reale Madrid

MADRID - Kolumbijský futbalista James Rodríguez túži naďalej zostať v španielskom Reale Madrid a chce si vybojovať pevné miesto v základnej zostave trénera Zinedina Zidana.

slovakia

left justify in out

Viaceré médií na Iberskom polostrove v nedávnych dňoch prišli s informáciou, že nemenovaný záujemca ponúkol "bielemu baletu" za prestup Jamesa 85 miliónov eur. "O ponuke viem, ale neodchádzam. Budem sa biť o moje miesto. Je to môj sen. Chcem zostať v Madride a byť tu úspešný," vyhlásil James Rodríguez pre denník Marca.


James Rodríguez je hráčom úradujúceho európskeho klubového šampióna od roku 2014, keď po vydarených MS v Brazílii prestúpil z AS Monaco. V minulej sezóne však odohral v najvyššej španielskej súťaži "iba" 26 stretnutí. "Je pre nás dôležitý hráč. Máme k dispozícii široký káder a momentálne je to komplikované. Uvidíme, čo sa napokon stane, " povedal kouč kráľovského veľkoklubu Zinedine Zidane.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies