Jalonen ďakuje Říhovi, podľa neho je KHL najsilnejšia súťaž na svete

NETKY.SK • 3 December 2012, 12:23 • 2 min
Jalonen ďakuje Říhovi, podľa neho je KHL najsilnejšia súťaž na svete

Jalonen ďakuje Říhovi, podľa neho je KHL najsilnejšia súťaž na svete - Hokej Nový hlavný tréner tímu KHL SKA Petrohrad Jukka Jalonen na krátkom brífingu po tréningu vyslovil vďaku svojmu predchodcovi Milošovi Říhovi. Musím sa mu poďakovať za to, v akom do

slovakia

left justify in out

imgNový hlavný tréner tímu KHL SKA Petrohrad Jukka Jalonen na krátkom brífingu po tréningu vyslovil vďaku svojmu predchodcovi Milošovi Říhovi. "Musím sa mu poďakovať za to, v akom dobrom stave mužstvo zostalo a s akým entuziazmom trénuje," vyjadril sa pre Sport-express fínsky kormidelník.

Podľa neho to, že jeho predchodcu odvolali v čase, keď sa mužstvo nachádzalo na líderskej pozícii, bolo veľkým prekvapením. "Manažment ale prijal riešenie, ktoré v ňom asi dlhšie dozrievalo a zrejme malo na to príčinu, ktorú ja nepoznám. Môjmu predchodcovi môžem naozaj len poďakovať za to, v akom stave som našiel mužstvo, ako pristupuje k tréningom a že patrí medzi najlepšie mužstvá. Mojou úlohou je pokračovať v načatom a v niektorých momentoch to ešte vylepšiť."

K samotnej KHL sa vyjadril, že po NHL patrí k druhej najsilnejšej súťaži na svete. "No v situácii, že v nej pôsobí teraz veľa hráčov z NHL, tak je momentálne najsilnejšou ligou na svete," zdôraznil Jalonen.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies