Jakubko až do konca verí v šťastnú hviezdu

NETKY.SK • 25 November 2013, 15:46 • 2 min
Jakubko až do konca verí v šťastnú hviezdu

PERM - Futbalisti Amkaru Perm druhý raz v rade rozhodli o svojom víťazstve v najvyššej ruskej súťaži v záverečnej štvrťhodine, podľa slovenského útočníka Martina Jakubka je to logické vyústenie vysokej morálky mužstva.

slovakia

left justify in out

"Máme s podobnými vývojmi dostatok skúseností. Prakticky to isté ako teraz sa stalo už v našom dueli s Anži Machačkala," povedal Jakubko pre Sport-Express po sobotňajšom domácom triumfe 3:1 nad Kubaňom Krasnodar. Amkar pritom ešte v 77. min prehrával. "Predmetné dve stretnutia ukázali, že sme tímom, ktorému nechýba vôľa. Až do konca veríme v našu šťastnú hviezdu. Keď sa každý hráč naplno odovzdáva až do záverečných sekúnd, vždy sa dá s výsledkom čosi urobiť."

Tridsaťtriročný rodák z Chminianskej Novej Vsi upozornil, že okrem bojovnosti viedlo k sobotňajšiemu úspechu aj zotrvanie pri stanovenej taktike: "Usilovali sme sa nenakopávať loptu, ale presadiť sa kombinačne. Koncept sme dodržali aj za nepriaznivého stavu a napokon to prinieslo efekt."

Amkar figuruje na 5. priečke v 16-člennej tabuľke. Zo 17 zápasov vyťažil 30 bodov. Za vedúcim Zenitom Petrohrad zaostáva o 6 bodov. "Nám a nepochybne aj fanúšikom je príjemnejšie, keď bojujeme o popredie tabuľky namiesto úsilia o záchranu," podotkol Jakubko. V kádri Amkaru je aj jeho krajan Michal Breznaník.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies