Jágra stále ženie vpred láska k tomu, čo robí

NETKY.SK • 14 Október 2014, 09:51 • 2 min
Jágra stále ženie vpred láska k tomu, čo robí

NEW JERSEY - Český hokejista v službách klubu zámorskej NHL New Jersey Devils Jaromír Jágr prezradil, čo ho aj vo veku 42 rokov motivuje k tomu, aby stále pôsobil ako aktívny hráč.

slovakia

left justify in out

"Je 11.15 h v noci. Väčšina ľudí už asi spí a ja s pätnásťkilovou vestou dokončujem posledné cvičenie. Sadnem si na lavičku a zahľadím sa do zrkadla. Po chvíli mi napadne otázka: ´Stojí ti to ešte za to´? Bohužiaľ, nedokážem si na ňu jednoznačne odpovedať. Premýšľam ďalej a hovorím si: ´Si sám, bez rodiny, drieš ako kôň, nikto na teba doma nečaká...´ To neznie príliš nádejne. Prečo to teda robím? Pretože to milujem. Opäť som sa presvedčil, že láska je to najkrajšie, najsilnejšie a najúžasnejšie, čo človek môže pocítiť. Láska je najväčšia sila, najlepší pohon, láska nepozná limit. S láskou človek dokáže všetko, čo si praje," vyhlásil na sociálnej sieti Facebook rodák z Kladna nosiaci na drese číslo 68.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies