Jágr skóroval aj asistoval, musí sa však zlepšovať

NETKY.SK • 26 September 2011, 18:00 • 2 min
Jágr skóroval aj asistoval, musí sa však zlepšovať

Jágr skóroval aj asistoval, musí sa však zlepšovať

slovakia

left justify in out

img

Český hokejový útočník Jaromír Jágr strelil vo svojom premiérovom stretnutí v drese Philadelphie Flyers víťazný gól a pripísal si aj gólovú asistenciu. Jeho tím v príprave pred štartom NHL zvíťazil na ľade Detroitu 3:1.
      "Bolo to horšie, než som očakával. Hra bola pre mňa príliš rýchla, musím sa zlepšiť," cituje slová 39-ročného veterána, ktorý sa do prestížnej súťaže vrátil po trojročnej pauze, internetový portál idnes.cz. "Mali sme tam nejaké dobré kombinácie v pohybe. To je moja hra. Ale stále to bol iba prvý zápas, potrebujeme si na seba zvyknúť," dodal.
      Výkon hráča s číslom 68 na drese pochválil tréner Flyers Peter Laviolette: "Má obrovské množstvo schopností. Myslím, že dobre korčuľoval a zapadne do systému. Odohral dobrý zápas." Jágr neodohral prvé tri prípravné duely Philadelphie pre problémy s vízami.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies