Jade Ewen sa nestretáva s bývalými členkami Sugababes

NETKY.SK • 27 Apríl 2016, 08:52 • 2 min
Jade Ewen sa nestretáva s bývalými členkami Sugababes

LONDÝN - Anglická speváčka a herečka Jade Ewen sa nestretáva s bývalými kolegyňami z už nefungujúcej skupiny Sugababes.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročná interpretka to uviedla v rozhovore pre britský magazín Hello!, kde tiež prezradila, že vlaňajší bankrot jej umožnil začať odznova. "Bolo to náročné, ale mohla som tak začať odznova," povedala.

 

Ewen sa predstaví v muzikáli Aladdin, ktorý uvedú v máji na londýnskom West Ende. Speváčka stvárni princeznú Jasmínu. "Keď mi volali, že som dostala túto rolu, kričala som a plakala. Naozaj si to veľmi cením a som neskutočne šťastná," dodala.

 

Jade Ewen sa pridala k Sugababes v roku 2009 a vo formácii pôsobila do jej konca v roku 2011. So skupinou, ktorej členkami vtedy boli aj Amelle Berrabah a Heidi Range, vydala posledný album Sweet 7 (2010). Z nahrávky pochádzajú single Get Sexy, About a Girl a Wear My Kiss. Účinkovala napríklad v seriáli Out There (2003 - 2004).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies