Jack Kilmer si zahrá vo filme Violent Delights

NETKY.SK • 14 Február 2017, 07:50 • 2 min
Jack Kilmer si zahrá vo filme Violent Delights

BRATISLAVA - Americký herec Jack Kilmer sa predstaví v snímke Violent Delights inšpirovanej teroristickými útokmi z novembra 2015 v Paríži.

slovakia

left justify in out

Novinka je celovečerným režisérskym debutom Rachel Palumbo. Okrem 21-ročného rodáka z Los Angeles si vo filme zahrá Timur Magomedgadzhiev, ktorý je známy napríklad z drámy Dva dni, jedna noc (2014).


Snímka sa zameria na skupinku hudobníkov a študentov umenia, ktorí sa ocitnú v centre teroristického útoku v Paríži. Syn amerického herca Vala Kilmera a jeho bývalej manželky, anglickej herečky Joanne Whalley, si vo filme zahrá lídra americkej punk-rockovej kapely. Spomínaný Magomedgadzhiev stvárni mladého muža z prisťahovaleckej rodiny.

 

Scenár filmu napísala Taylor Laughlin, ktorá sa spolu s Bruceom Nahinom postará aj o jeho produkciu. Výkonnou producentkou bude Kelsey Roberts. Nakrúcanie filmu je naplánované na leto a malo by sa uskutočniť v Paríži a Los Angeles.


Jacka Kilmera k herectvu dostala režisérka a herečka Gia Coppola, ktorá ho povzbudila, aby sa zúčastnil na konkurze do jej filmu Palo Alto (2013). Po jeho úspešnom absolvovaní si v ňom zahral študenta Teddyho a predstavil sa po boku Emmy Roberts, Jamesa Franca či svojho otca Vala Kilmera. Po tomto projekte nasledovali snímky Stanfordský väzenský experiment (2015), Len and Company (2015) a Ostrí chlapci (2016). Zahral si tiež v minisérii The Spoils Before Dying (2015).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
pracovnik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies