Jacare proti Belfortovi v Brazílii

NETKY.SK • 22 Január 2016, 09:58 • 2 min
Jacare proti Belfortovi v Brazílii

RIO DE JANEIRO - UFC nedávno ohlásilo svoju prvú tohtoročnú brazílsku akciu, s dosť zaujímavým hlavným zápasom. Galavečer sa uskutoční 14. mája pod názvom UFC Fight Night 87. Hlavným zápasom bude päť kolový superfight v strednej váhe. Nastúpia proti sebe Vitor Belfort a Ronaldo "Jacare"Souza.

slovakia

left justify in out

Belfort je 38 ročný zápasník ktorý začal svoju profesionálnu kariéru v roku 1996, jeho zápasové skóre je 25 výhier a 11 prehier. Momentálne je vo výbornej forme. Minulý rok však prehral s bývalým šampiónom Chrissom Weidermanom, no odčinil si to prekrásnym TKO proti Danovi Hendersonovi. Belfort ale asi čakal ponuku iný zápas. Nakoľko ho terajší držiteľ titulu Luke Rockhold začiatkom roka vyzval na odvetu. Belfort ho pred troma rokmi porazil s K.O. Namiesto priameho postupu do zápasu o titul musí teraz dokázať, že je toho fakt hodný.

 

Jacare má 36 rokov jeho skóre je 22 výhier a 4 prehry. Patrí k tým zápasníkom ktorých nechcú púšťať do titulových zápasov, ale samozrejme on robí všetko aby túto šancu dostal. V decembri minulého roku, prehral s Yoelom Romerom po troch kolách na body. Hneď po zápase však začal kampaň o ďalší zápas buď proti Romerovi alebo proti Weidmanovi. Ak však chce bojovať o titul tak teraz by určite nemal zaváhať. Pre obidvoch zápasníkov ide teda o veľa takže to bude určite skvelý zápas pred domácim obecenstvom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies