J. SLOTA: Kvôli Spišiakovi sa stretnem s premiérkou Radičovou

NETKY.SK • 28 Apríl 2011, 11:51 • 2 min
J. SLOTA: Kvôli Spišiakovi sa stretnem s premiérkou Radičovou

J. SLOTA: Kvôli Spišiakovi sa stretnem s premiérkou Radičovou

slovakia

left justify in out

img

Predseda SNS Ján Slota sa dnes dohodol s premiérkou Ivetou Radičovou (SDKÚ-DS), že sa v najbližších dňoch, "pravdepodobne v pondelok" (2. mája) stretnú kvôli výhradám predsedu SNS k policajnému prezidentovi Jaroslavovi Spišiakovi. Slota to vyhlásil na dnešnej tlačovej konferencii.
      Okrem predsedníčky vlády sa chce Slota stretnúť aj s ministrom vnútra Danielom Lipšicom (KDH) a šéfom policajných odborov Miroslavom Litvom. Spišiak podľa Slotu riadi Policajný zbor (PZ) nekompetentne a samotní policajti posielajú na SNS svoje zistenia o Spišiakových chybách. Predseda SNS už v minulosti informoval o tom, že podľa jeho informácií spôsobil policajný prezident viacero dopravných nehôd, bol disciplinárne riešený pre podozrenie z krádeže benzínu, na Generálnej prokuratúre je podané trestné oznámenie kvôli okolnostiam, ktoré sa diali v Slovnafte v čase, keď tam Spišiak riadil ochranku.
      Policajný prezident tieto obvinenia odmietol s tým, že za neho hovoria výsledky jeho práce a vyjadrenia politikov komentovať nechce.
      "Nejaký človek je chránený Spišiakom, ktorý má výrobňu marihuany na najkvalitnejšej technickej úrovni a nič sa nedeje. Na pozemku tohto človeka sa nájdu dve mŕtvoly, možno aj viac a nikto nič nehovorí," vyhlásil dnes Slota s tým, že ďalšie informácie od policajtov aktuálne medializovať nebude, keďže médiá ich odmietajú preberať. "Taká cenzúra tu nebola ani v päťdesiatych rokoch," uzavrel predseda SNS.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies