Izraelská polícia opäť vypočúvala premiéra Netanjahua

NETKY.SK • 10 Júl 2018, 12:08 • 2 min
Izraelská polícia opäť vypočúvala premiéra Netanjahua

JERUZALEM - Izraelská polícia opäť vypočúvala premiéra Benjamina Netanjahua v súvislosti s obvineniami z korupcie. Mužov zákona videli prichádzať do jeho rezidencie v utorok. Politika vypočúvali aj predtým v rámci vyšetrovania korupčného prípadu súvisiaceho s izraelskou telekomunikačnou spoločnosťou Bezek.

slovakia

left justify in out

Spravodajská webstránka Walla, ktorá patrí pod Bezek, údajne výmenou za obchodné výhody pre spoločnosť zo strany vlády pozitívne informovala o Netanjahuovej politike a jeho rodine. V tejto súvislosti vo februári zatkli dvoch premiérových spolupracovníkov, ktorí sa neskôr stali štátnymi svedkami.

Premiér sa spája aj s ďalšími dvoma korupčnými prípadmi, z ktorých ho polícia odporučila obviniť. Netanjahu obvinenia opakovane odmieta a označuje ich za súčasť mediálneho honu na čarodejnice.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies