Radnica v Ružomberku odporúča pre mráz skrátiť pobyt vonku na minimum

NETKY.SK • 22 Január 2019, 15:04 • 2 min
Radnica v Ružomberku odporúča pre mráz skrátiť pobyt vonku na minimum

RUŽOMBEROK – Ružomberská radnica v súvislosti s mrazivým počasím odporúča obyvateľom mesta skrátiť pobyt v exteriéri počas tejto noci na minimum. O tom informoval hovorca mesta Viktor Mydlo.

slovakia

left justify in out

„Na základe varovania, ktoré v utorok vydal Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ), čaká Ružomberčanov 22. januára veľmi chladná noc. Podľa dostupných predpovedí by mala teplota miestami klesnúť pod mínus 20 stupňov Celzia. Takéto mrazy dokážu vážne ublížiť ľudskému organizmu, obzvlášť v nočných hodinách,“ uviedol Mydlo.

 

 

Dodal, že mnohí Ružomberčania majú sťažené domové podmienky. „Ak by akýkoľvek občan nášho mesta mal problém s prenocovaním, mesto disponuje ubytovňou, ktorá dokáže poskytnúť útočisko každému, kto to potrebuje,“ priblížil hovorca s tým, že útulok pre ľudí bez prístrešia sa nachádza na Ulici Scotta Viatora 12 v Ružomberku. Výstraha druhého stupňa pred mrazom platí podľa SHMÚ až do stredy 23. januára.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies