Izrael nedovolí, aby Irán získal jadrové bomby

NETKY.SK • 9 Marec 2012, 07:55 • 2 min
Izrael nedovolí, aby Irán získal jadrové bomby

Izrael nedovolí, aby Irán získal jadrové bomby - Politika Izrael nedovolí Iránu, aby získal jadrové bomby, dáva však prednosť mierovému riešeniu tejto záležitosti. Po intenzívnych washingtonských rokovaniach o iránskom jadrovom programe to dnes povedal iz

slovakia

left justify in out

img

Izrael nedovolí Iránu, aby získal jadrové bomby, dáva však prednosť mierovému riešeniu tejto záležitosti. Po intenzívnych washingtonských rokovaniach o iránskom jadrovom programe to dnes povedal izraelský premiér Benjamin Netanjahu.    
      Netanjahu rozhovory izraelským televíznym staniciam poskytol deň po návrate z USA, kde sa stretol s prezidentom Barackom Obamom a inými americkými predstaviteľmi. Obaja lídri vyhlásili, že Iránu nedovolia získať jadrové zbrane.
      V súvislosti s obavami z jednostranného izraelského útoku na Irán Netanjahu vo Washingtone povedal, že žiadne takéto rozhodnutie sa neprijalo.
      "Dúfam, že Irán sa rozhodne rozlúčiť so svojím jadrovým programom pokojnou cestou. Iránu nemožno dovoliť, aby sa vyzbrojil jadrovými zbraňami a nemienim to dovoliť," povedal Netanjahu televíziám s tým, že pre Izrael ide o otázku života a smrti.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies