Ivan Švarný predĺžil zmluvu so Slovanom, Čada má už osem obrancov

NETKY.SK • 4 Jún 2012, 11:48 • 2 min
Ivan Švarný predĺžil zmluvu so Slovanom, Čada má už osem obrancov

Ivan Švarný predĺžil zmluvu so Slovanom, Čada má už osem obrancov - Hokej Vedenie hokejového Slovana Bratislava sa dohodlo na pokračovaní spolupráce so svojím najproduktívnejším obrancom minulej sezóny Ivanom Švarným. Uvádza sa to na klubovej internetovej

slovakia

left justify in out

img

Vedenie hokejového Slovana Bratislava sa dohodlo na pokračovaní spolupráce so svojím najproduktívnejším obrancom minulej sezóny Ivanom Švarným. Uvádza sa to na klubovej internetovej stránke nováčika KHL.
      Nový kormidelník Slovana Rostislav Čada tak má už k dispozícii osem obrancov, okrem Švarného Ivana Ďatelinku, Martina Štajnocha, Patrika Lužu, Jána Tabačeka, Kanaďana Jonathana Sigaleta a dvojicu Švédov Davida Printza a Josefa Boumedienneho. 
      Ivan Švarný prišiel do Slovana pred sezónou 2011/12 po štyroch sezónach strávených v českej extralige, prevažne v drese Litvínova. Svojimi výkonmi si vypýtal aj nomináciu na svetový šampionát v roku 2009. V uplynulej sezóne potvrdil svoje kvality a odviedol v belasom drese veľmi dobrú prácu, podčiarknutú desiatimi dôležitými bodmi v štrnástich zápasoch play off, ktorými výraznou mierou pomohol mužstvu na ceste za ziskom ôsmeho titulu. Celkovo nazbieral v 68 zápasoch 39 bodov (12+27), čím sa stal nielen najproduktívnejším obrancom Slovana, ale aj celej Tipsport Extraligy.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies