Islamský štát zverejnil vlajky nepriateľov: Je tam aj Slovensko!

NETKY.SK • 3 Júl 2015, 16:45 • 2 min
Islamský štát zverejnil vlajky nepriateľov: Je tam aj Slovensko!

MOSUL - Islamský štát znovu zastrašuje. Jednou z jeho zbraní je propaganda, ktorú šíri na internete. Na sociálnej sieti zverejnili obrázok, na ktorom sú vyobrazené vlajky štátov, ktorých považujú za svojich nepriateľov.

slovakia

left justify in out

Islamský štát na ňom vykresluje, že jeho hlavnými nepriateľmi sú USA a Izrael. Pod nimi sa nachádzajú vlajky rôznych krajín, medzi ktorými je na prekvapenie aj Slovensko. Na internete kolujú rôzne dohady, ktoré sa snažia vysvetliť dôvod umiestnenia slovenskej vlajky. Je dosť možné, že práve demonštrácia proti utečencom a islamizácii Európy podnietila islamistov k tomuto činu.

 

Na obrázku sú umiestnené aj vlajky krajín ako sú Austrália, Sýria, Jordánsko, India, Azerbajdžan, Bahrajn, Singapur, Rumunsko, Dánsko, Nórsko, Švédsko, Belgicko, Jemen, Irak, Veľká Británia, Francúzsko, Turecko, Saudská Arábia, Nigéria, Egypt, Irán, Maroko, NATO.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies