Islamský kazateľ varuje: Muži bez fúzov a brady vyvolávajú hriešne myšlienky. Vyzerajú ako ženy!

NETKY.SK • 22 December 2017, 06:00 • 2 min
Islamský kazateľ varuje: Muži bez fúzov a brady vyvolávajú hriešne myšlienky. Vyzerajú ako ženy!

Nezarastení muži zasievajú v zbožnej moslimskej spoločnosti zmätok. Hladko oholení muži sú vraj niekedy na nerozoznanie od žien a môžu vyvolávať hriešne myšlienky. Tvrdí to jeden turecký islamský kazateľ.

slovakia

left justify in out

V rozhovore pre súkromnú náboženskú stanicu Fatih Medreseleri (Madrasahs) 16. decembra kazateľ Murat Bayaral zaútočil na mužov, ktorí sa holia a povedal, že vyvolávajú zmätok, pretože si ich muži môžu popliesť so ženami, píše server Stredoevropan.cz.

 

Jeho rada je jednoduchá: Nechajte si narásť fúzy a bradu a buďte mužmi. "Muži by mali mať fúzy. Jednou z častí tela, ktorou sa muž odlišuje od ženy, sú práve fúzy a brada," povedal podľa Hurriyet Daily News. "Napríklad, keď uvidíte zdiaľky muža s dlhými vlasmi, môžete si myslieť, že je to žena, keď nemá fúzy. Muži a ženy sa dnes už obliekajú podobne. Potom vás môžu posadnúť hriešne myšlienky," dodal.

 

img

Turecký kazateľ. Foto: Youtube

 

Túžba moslimských mužov vyjadriť svoju oddanosť islamu prostredníctvom fúzov a brady nie je nič nové. Napríklad v roku 2011 moslimský väzeň vo Virgínii v USA žaloval väzenský aparát, pretože vraj pravidlá väzenia proti fúzom diskriminujú moslimskú vieru. Ešte kurióznejšie vyznelo, keď sa bojovníci Islamského štátu pri vzdávaní snažili zamaskovať ako ženy, ale odmietli sa predtým oholiť. Nebolo ťažké ich odhaliť...

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies