Internetová značka mBank sa od nového roka zmení

NETKY.SK • 27 November 2013, 14:52 • 2 min
Internetová značka mBank sa od nového roka zmení

BRATISLAVA - Internetová banka mBank predstaví vo februári 2014 nové logo a firemný dizajn. Zákazníkom zároveň ponúkne nové internetové bankovníctvo.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej banka uviedla, zmena sa týka celej skupiny. V pondelok 25. novembra sa totiž všetky značky skupiny BRE v Poľsku vrátane BRE Bank samotnej premenovali na mBank. V Čechách a na Slovensku sa banky premenujú po vykonaní štandardných legislatívnych krokov najneskôr 1. januára 2014. Oficiálny názov mBank totiž u nás je BRE Bank SA, pobočka zahraničnej banky mBank v Slovenskej republike.

V Poľsku vďaka väčšej diverzifikácii obchodných línií banka využije päť farebných mutácií loga. V Čechách a na Slovensku budú využívané zatiaľ len dve. Jedna pre súkromné účty a druhá pre podnikateľskú klientelu. Nový internetbanking budú môcť ako prví používať zákazníci, ktorí sami požiadajú o prednostný prístup v súčasnom internetovom bankovníctve. Všetci zákazníci potom získajú prístup do nového systému najneskôr v druhom kvartáli 2014. V prechodnom čase budú môcť zákazníci využívať aj pôvodné internetové bankovníctvo mBank. 

BRE Bank SA, pobočka zahraničnej banky mBank v Slovenskej republike začala svoju oficiálnu činnosť 25. novembra 2007. Je retailovou divíziou elektronického bankovníctva poľskej BRE Bank SA. Tá sa špecializuje na poskytovanie bankových služieb pre veľké podnikateľské subjekty, medzinárodné korporácie, ako aj na segment malých a stredných podnikov. BRE Bank SA je členom nemeckej Commerzbank.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies