Internetom sa šíri šokujúce VIDEO: Brutálna bitka školáčok z Michaloviec

NETKY.SK • 17 Marec 2015, 10:08 • 2 min
Internetom sa šíri šokujúce VIDEO: Brutálna bitka školáčok z Michaloviec

MICHALOVCE – Na internete sa objavilo šokujúce video, na ktorom jedna žiačka základnej školy v Michalovciach brutálne napadla druhú. Napadnutej nikto nepomohol, niektorí si to dokonca natáčali na mobily.

slovakia

left justify in out

Iba 14-ročná školáčka z Michaloviec napadla o dva roky mladšie dievča, kvôli frajerovi. „Si normálna? Hlupaňa jedna sprostá! Pozeraj sa mi do očí, keď s tebou hovorím!" kričí rozzúrené dievča, ktoré zároveň facká mladšiu školáčku. "Teraz reveš? Si si mala uvedomiť, čo si robila pred tým, ty k**va jedna mastná!" kričí jedna z kamarátok agresorky na videu.

 

Riaditeľ školy Slavko Pavolko, ktorú obe zúčastnené navštevujú tento incident nebude ďalej riešiť, pretože sa stal mimo priestorov školy. "Žiačky si incident už vyriešili a ospravedlnili sa," povedal pre TV JOJ Pavolko.

 

Prípadom sa však už zaoberá polícia. „V súčasnej dobe boli vyťažené osoby, bolo stotožnené miesto spáchania skutku. V danej veci bude operatívne preverovanie ukončené podnetom na trestné stíhanie za vyššie uvedený prečin. Vzhľadom na vek páchateľa a poškodenej sa nebudeme k veci bližšie vyjadrovať," povedala hovorkyňa KR PZ Košice Jana Mésarová.

 

Viac ako samotný konflikt zaráža fakt, že nikto sa konflikt nesnažil zastaviť. "Nikto sa do toho nezapojil," povedala pre TV JOJ psychologička Henrieta Boruchová Sochová.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies