Inscenované predstavenia i výstavy. Takto bude vyzerať leto na Bojnickom zámku!

NETKY.SK • 3 Júl 2023, 19:00 • 2 min
Inscenované predstavenia i výstavy. Takto bude vyzerať leto na Bojnickom zámku!

BOJNICE - Denný i večerný program pripravilo pre svojich návštevníkov počas leta Slovenské národné múzeum (SNM)- Múzeum Bojnice. Jeho súčasťou budú prehliadky, inscenované predstavenia, zábavné vzdelávanie, výstavy, prednášky aj koncerty.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom PR manažérka SNM - Múzea Bojnice Petra Gordíková.

 

Slovenskou históriou prevedie návštevníkov už v utorok (4. 7.) o 20.00 h šermiarsko-divadelná spoločnosť Via Historica. "Predvedie šermiarske umenie, dobové kostýmy či historické zbrane. Humorne ladené scénky a šermiarske súboje budú prinášať okrem zábavy aj množstvo zaujímavých informácií z našej histórie pravidelne počas celých letných prázdnin," priblížila Gordíková.

 

Riaditeľ múzea Igor Socha bude podľa nej hostiť návštevníkov zámku v piatok a sobotu (7. - 8. 7.). "Porozpráva o histórii zámku, jeho tajomstvách a prestavbe. Nasledovať bude predstavenie Láska sa kúpiť nedá, ktoré s jemným nádychom komédie rozpovie romantický príbeh o prestavbe hradu na romantický zámok. Večerný program sa začne o 19.00 h, 20.00 h a 21.00 h," dodala.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
TASR/KB Netky, Foto: FB BojniceCastle
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies