Iniesta: Sme hladní po úspechu

NETKY.SK • 12 August 2014, 18:32 • 2 min
Iniesta: Sme hladní po úspechu

BARCELONA - Jeden z najlepších futbalistov na svete Andrés Iniesta nepovažuje príchody viacerých hráčov do FC Barcelona a zmenu na trénerskom poste za malé zemetrasenie v katalánskom klube.

slovakia

left justify in out

"V podstate sa nič nezmenilo. Iba prišiel nový tréner s novými myšlienkami. Je to o adaptovaní sa," uviedol pre klubový web fcbarcelona.com 30-ročný skúsený záložník.

 

Iniesta poznamenal, že tím novému trénerovi dôveruje a to je podľa neho najdôležitejšie. "Luis Enrique je veľmi náročný kouč, ktorý dbá na to, aby sme strávili väčšinu tréningu s loptou na kopačkách. Je dobré, že môžeme trénovať práve takto," myslí si španielsky reprezentant. Iniesta sa vyjadril aj na adresu Lionela Messiho či dvoch nových posíl Kataláncov - Ivana Rakitiča a Luisa Suáreza: "Messi je po nie až tak vydarenom ročníku opäť hladný po úspechu. Rovnako ako my všetci po sezóne bez trofeje. Som nadšený, že Rakitič prišiel k nám s jediným cieľom: vyhrávať tituly. Ide o komplexného hráča. So Suárezom som sa rozprával. Nemôže sa dočkať, keď bude môcť opäť hrať." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies