Hystéria okolo Neymara naberá na obrátkach, spoluhráčom vraj prezradil čo má v úmysle

NETKY.SK • 2 August 2017, 10:45 • 2 min
Hystéria okolo Neymara naberá na obrátkach, spoluhráčom vraj prezradil čo má v úmysle

Barcelona - Brazílsky futbalista Neymar sa napriek intenzívnym šumom o jeho potenciálnom prestupe do Paríža St. Germain vrátil do svojho klubu FC Barcelona. V stredu sa stretol s mužstvom a trénerom, kde potvrdil úmysel opustiť FC Barcelona. Povedal to aj svojim spoluhráčom.

slovakia

left justify in out

Brazílsky útočník, o ktorého prejavil eminentný záujem Paríž St. Germain, prišiel ráno do barcelonského tréningového centra, z ktorého však odišiel už po polhodine. Deň predtým sa vrátil z propagačných aktivít v Číne. Francúzsky vicemajster je údajne ochotný zaplatiť za jeho služby výkupnú klauzulu 222 miliónov eur, ktorá by výrazne prekonala aktuálnu rekordnú čiastku - 105 miliónov eur vynaložených Manchestrom United na Paula Pogbu.

 

 

Neymar vidí podľa FC Barcelona svoju budúcnosť v inom pôsobisku a tréner Ernesto Valverde mu dovolil odísť z tréningu.


Francúzsky klub je údajne pripravený zaplatiť sumu 222 miliónov eur, ktorá by ho vykúpila zo zmluvy s barcelonským gigantom. Neymar je ku katalánskemu veľkoklubu viazaný zmluvou do roku 2021. Do Barcelony prišiel v roku 2013 za 86,2 milióna eur z FC Santos.

Na viacerých sociálnych sieťach sa informácia, že Neymar prestúpi niekoľkokrát už objavila.  Aspoň to tvrdila prostredníctvom účtu na sociálnej sieti twitter mediálna spoločnosť BeIN Sports, ktorej výkonným riaditeľom je prezident francúzskeho vicemajstra Nasser Al-Khelaifi. Zmluvu mal podpísať podľa magazínu L'Équipe v pondelok. Francúzske médium tiež informovalo, že Neymar cez víkend podstúpi lekársku prehliadku.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies