Hviezdy Realu vyjadrili podporu Cassanovi

NETKY.SK • 8 November 2011, 00:16 • 2 min
Hviezdy Realu vyjadrili podporu Cassanovi

Hviezdy Realu vyjadrili podporu Cassanovi - Futbal Talianskeho futbalistu Antonia Cassana už po operácii srdca prepustili z milánskej nemocnice a v nedeľu dostal morálnu podporu aj od svojho bývalého klubu. Hráči Realu Madrid si pred ligovým duelom proti

slovakia

left justify in out

img

Talianskeho futbalistu Antonia Cassana už po operácii srdca prepustili z milánskej nemocnice a v nedeľu dostal morálnu podporu aj od svojho bývalého klubu.
Hráči Realu Madrid si pred ligovým duelom proti Osasune svorne obliekli tričká s nápisom "Forza Cassano". Dvadsaťdeväťročný útočník milánskeho AC obliekal dres Realu od januára 2006 do leta 2007.
Cassano sa v piatok podrobil operácii, pri ktorej mu lekári uzavreli malú dieru medzi átriom a hornou komorou srdca. Chyba krvného obehu v srdci mu predtým spôsobila menšiu mozgovú príhodu. Na trávnikoch bude chýbať minimálne pol roka.

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies