Roman Mikulec by sa mal v pondelok stretnúť s premiérom a ministrom práce

NETKY.SK • 9 Jún 2021, 11:59 • 2 min
Roman Mikulec by sa mal v pondelok stretnúť s premiérom a ministrom práce

BRATISLAVA - Minister vnútra Roman Mikulec by sa mal stretnúť v pondelok 14. júna s premiérom Eduardom Hegerom a šéfom rezortu práce Milanom Krajniakom.

slovakia

left justify in out

Povedal to pred dnešným rokovaním vlády. Rád by si podľa svojich slov nechal vysvetliť niektoré veci, ktoré Krajniak komunikuje mediálne.

Krajniak v nedeľu 6. júna v diskusnej relácii televízie Markíza Na telo s Michalom Kovačičom povedal, že minister vnútra sa stráca v tom, čo sa mu deje v rezorte. „Nie je možné, aby jedni policajti zatýkali druhých a opačne. Tak dobrý minister vnútra nekoná,“ zhodnotil šéf rezortu práce.

 

Prečítajte si: Vláda schválila návrh na odvolanie obvineného riaditeľa Úradu inšpekčnej služby


Mikulec bude čeliť budúci týždeň odvolávaniu v parlamente. Nie je podľa neho celkom v poriadku, ak koaličný poslanec zahlasuje za odvolanie ministra. Spravodajský portál aktuality.sk informoval, že aj predseda poslaneckého klubu hnutia Sme rodina Peter Pčolinský bude hlasovať za odvolanie Mikulca. „Je to každého voľba. Teoreticky je to porušenie koaličnej zmluvy," doplnil.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies