Tragédia v Rožkovanoch: Pri zrážke vlaku a auta zomreli tri osoby

NETKY.SK • 24 September 2019, 15:51 • 2 min
Tragédia v Rožkovanoch: Pri zrážke vlaku a auta zomreli tri osoby

SABINOV - Tragická dopravná nehoda sa stala dnes pred pol treťou popoludní v katastri obce Rožkovany (okres Sabinov). Ako informovala Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru, z doposiaľ nezistených príčin došlo k zrážke osobného vozidla s nákladným vlakom.

slovakia

left justify in out

„Vo vozidle sa viezli tri dospelé osoby, ktoré na mieste svojim zraneniam podľahli,“ informovala Farkasová. Pri nehode zasahujú hasiči z Lipian a Sabinova, ktorí na havarovanom vozidle vykonávajú protipožiarne opatrenia.

Ako agentúru SITA informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Igor Pavlik, v osobnom aute Škoda Fabia boli tri ženy vo veku 50, 54 a 59 rokov, ktoré následky zranení neprežili. U 58-ročného rušňovodiča vykonali dychová skúška na zistenie alkoholu s negatívnym výsledkom. „Okolnosti polícia preveruje, vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru Prešov začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,“ uviedol Pavlik.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona